Klassiskt Klarspråk föddes 1992 när Sebastian Amseldus (beteendevetare, pedagog och yoga och meditationslärare) i mötet med Marshall Rosenberg (psykolog och grundare av Nonviolent Communication, NVC) och Daanan Parry (psykolog och grundare av Earth Steward Network) insåg och förstod att svaret på frågan "Varför blir det så fel när man vill så väl"? fanns att finna i språket.

Sedan dess har han och Maylie Andersson utvecklat och erbjudit 1000-tals deltagare att ta del av språket och pedagogiken, Klassiskt Klarspråk, i träningar under 30 år. De senaste 10 åren utbildar de även lärare och handledare och på den här hemsidan berättar vi varför vi vill arbeta med Klassiskt Klarspråk, var vi finns och vad vi kan göra för dig...

Vi erbjuder utbildningar i Kommunikativt ledarskap för ömsesidig förståelse med Klassiskt Klarspråk. Syftet är att du ska få konkreta erfarenheter av ett sätt att tänka och tala som hjälper dig möta olika situationer och personer i din vardag.

Vill du veta mer om alla oss som arbetar med Klassiskt Klarspråk, är du varmt välkommen att höra av dig. Information hur du når oss finner du under certifierade ledare och kontakt.


Marshall Rosenberg